Våra tjänster

IT, webb och flöden

Vi effektiviserar din IT-miljö så att den passar din verksamhet. Vi bygger också moderna och användarvänliga webbapplikationer med fokus på säkerhet, mobilitet, prestanda och skalbarhet.

Redovisning

Vi gör det andra byråer gör gällande redovisning - bara lite bättre och lite mer personligt. Du avgör hur mycket eller lite du vill göra själv, så hjälper vi dig med resten.

Siffror och beslut

Verksamhetens siffror kan hjälpa dig fatta viktiga beslut kring företagets utveckling. Vi ser till att du förstår dina siffror. Vi förklarar mer än gärna dina rapporter och bollar idéer och tankar.

Varför är vi annorlunda?

Vi vill vara en stöttepelare och bollplank i ditt företagande. Utifrån ditt flöde kan vi tillsammans diskutera förbättringsmöjligheter för att få företagandet att flyta på smidigt och effektivt.

Vi är engagerade i ditt företag och dig som företagare. För oss är det viktigt att du är nöjd med din tillvaro och vi hjälper dig gärna att ta företaget till nya höjder. I vår personliga service vill vi se oss mer som företagsrådgivare än som konsulter. Vi tror inte på långa bindnings- eller uppsägningstider då det är viktigt för oss att du känner dig omhändertagen och bekväm med den byrå du valt.

Hos oss får du tillgång till ett team med konsulter som du kan vända dig till. Självklart får du även en personlig kontaktperson. Idag är det viktigt att IT- och ekonomisystem kommunicerar med varandra då våra flöden blir allt mer digitala. Därför vet vi att IT och ekonomi hänger ihop!

Vi är en liten byrå med stor personlighet!

Kundreferenser

Hur börjar vi?

Vi vill gärna träffa dig. Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss. Ta med dig dina frågor till vårt kontor så bjuder vi på fika och ett givande samtal. Självklart finns möjlighet för digitala möten. Oavsett utfallet så garanterar vi goda råd och att du inte lämnar mötet tomhänt!

Beroende på vad du vill ha hjälp med så går vi igenom ditt nuvarande flöde, samtalar om dina mål med företaget och kommer fram till hur vi kan hjälpa dig att nå målen. Det blir kul!

Hitta till oss

Vårt team